Sygdomme og diagnoser

Har du KOL, hjertesygdom, type 2-diabetes, kræft eller langvarige smerter?

Så er der forskellige tilbud og netværk. Læs mere om de forskellige tilbud samt netværk her.

Hjerteforeningen - Hvert slag tæller

Hjerteforeningen arbejder med forskning i hjerte-kar-sygdomme, forebyggelse af hjertesygdomme og giver alle, der har hjertesygdom inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning.

Klik her for at komme til Hjerteforeningens hjemmeside.

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse arbejder for, at færre for kræft, flere overlever kræft og får et bedre liv efter kræft. Få rådgivning som patient og pårørende, find ny viden eller støt sagen her.

Lungeforeningen

Lungeforeningen arbejder for, at lungesygdomme bliver opdaget og behandlet så tidligt som muligt, udbrede kendskabet til lungesygdomme, og at alle der er ramt af lungesygdom og deres pårørende får støtte, viden og en bedre hverdag.

Klik her for at læse mere om Lungeforeningen.

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen kæmper diabetikernes sag. Foreningen arbejder for at forbedre livsvilkårene for mennesker med diabetes og sætte diabetes på den politiske dagsorden.

Klik her hvis du vil vide mere om Diabetesforeningen.

Se film om livet med sygdom på Helbredsprofilen

Filmene er fortalt af personer der lever som sygdommene, deres pårørende og fagfolk. Klik her for at komme til Helbredsprofilen.

Er du tæt på psykisk sygdom?

Klik her og læs om PsykInfos rådgivningstilbud og aktiviteter i Region Sjælland.

Internetpsykiatrien

Et landsdækkende gratis behandlingstilbud, hvor du kan få behandling for angst og depression over internettet. Klik her for at læse mere om tilbuddet.

Er angstanfald farlige?

Du kan opleve symptomer som hjertebanken, svedige håndflader, stikken i arme og ben, svimmelhed og åndedrætsbesvær. Men hvorfor sker det? 

Klik her og se videoen, der vil give dig svaret.