Psykisk - mental sundhed

Det mentale motionscenter er for dig, der vil styrke din psykiske sundhed

Her finder du blandt andet øvelser til, at håndtere vanskelige følelser, angst og stress samt hjælp til at forbedre din nattesøvn. Du finder det mentale motionscenter her.

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade - har tilbud til alle

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade har en bred vifte af gratis tilbud, individuel rådgivning og anonym kontakt. Læs mere på foreningens hjemmeside Spiseforstyrrelse.dk.

Få inspiration til oplevelser i naturen

Du finder guides til naturoplevelser i hele Danmark - fra ridning og overnatning i naturen til jagt, og meget mere. Besøg Naturstyrelsens hjemmeside her.

Gør noget aktivt, gør noget sammen, gør noget meningsfuldt - med ABC for mental sundhed

Her kan du finde konkrete råd til, hvad du selv kan gøre for at styrke din mentale sundhed. Klik her for at komme til ABC mental sundheds hjemmeside.

Headspace - nogen at tale med

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12 til 25 år. I Headspace er ingen problemer for store eller for små, og det er muligt at være anonym. Se Headspaces rådgivningsmuligheder på Headspace.dk.

Mangler du nogen at dele interesser og erfaringer med?

Så besøg Boblberg, der er en digital platform for fællesskaber. Boblberg er for alle, det er uforpligtende at bruge og helt gratis. Klik her for at komme til Boblberg.dk.

Mindhelper - Guider unge gennem hårde tider

På hjemmesiden finder du blandt andet artikler, redskaber og personlig hjælp via brevkassen. Klik her for at komme til Mindhelper.dk

Sex & Samfund

Rådgivning og information til børn, unge og forældre. Klik her for at komme til Sex & Samfunds hjemmeside.

Sov godt med Helbredsprofilen

Søvn er vigtig for krop og sjæl. Bliv klogere på søvn, få gode råd og redskaber til bedre søvn på Helbredsprofilen. Klik her for at komme til Helbredsprofilen.dk

Viden om psykologi

Viden om psykologi er skrevet af psykologer til dig, der gerne vil finde hjælp eller svar på spørgsmål om psykologi, udvikling, mental sundhed og lidelse. Klik her for at komme til Viden om psykologi.